Våre pakkeløsninger

Prinser og prinsesser trenger et godt sted å sove når de besøker Hunderfossen Eventyrpark.

For å gjøre det enkelt for deg, har vi laget ferdig forslag til våre beste pakkeløsninger. De inkluderer parkbilletter og overnatting på de mest familievennlige overnattingsstedene i Lillehammer, Hunderfossen og Hafjell.

Du kan også legge til andre barnevennlige aktiviteter i pakkene. Det lønner seg å bestille tidlig – de beste pakkene går først!

Hele Kongeriket - 3 netter

Prisen er gyldig fra 19 juni 2020 - 16 august 2020

Hele Kongeriket - 3 netter inkluderer noen av de beste aktivitetene, for familier, som tilbys i Hafjell/Hunderfossen området. Pakken selges med opphold i perioden 20.06-16.08.20. Pakken din inneholder: 2 dager i Hunderfossen Eventyrpark, 1 besøk hos Barnas Gård Hunderfossen, 1 besøk på Jorekstad Fritidsbad samt 1 tur med Gondolen i Hafjell Alpinsenter. NB! Gondol er kun inkludert i pakken din i perioden 4. juli til og med 9. August. Det er korte avstander mellom de ulike aktivitetene, men det kan være lurt å planlegge litt hva man skal gjøre de ulike dagene slik at opplevelsen og utnyttelsen av tid blir best mulig. Ønsker du å fylle dagene med flere opplevelser anbefaler vi dere et besøk hos Norsk Vegmuseum som ligger rett ved oss. Fri adgang for voksne og barn.

From 1623 NOK

  •  2 dager i Hunderfossen Eventyrpark.
  • Barnas Gård Hunderfossen.
  • Jorekstad Fritidsbad.
  • Gondol i Hafjell Alpinsenter.

Søk & bestill

Velg antall reisende
Gjester:
Gjester:
Build: 06.08.2020 17:04:02, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8731.cbischannel-33411.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Husk å forhåndsbestille!