Våre pakkeløsninger

Prinser og prinsesser trenger et godt sted å sove når de besøker Hunderfossen Eventyrpark.

For å gjøre det enkelt for deg, har vi laget ferdig forslag til våre beste pakkeløsninger. De inkluderer parkbilletter og overnatting på de mest familievennlige overnattingsstedene i Lillehammer, Hunderfossen og Hafjell.

Du kan også legge til andre barnevennlige aktiviteter i pakkene. Det lønner seg å bestille tidlig – de beste pakkene går først!

Hele Kongeriket - 3 netter

18 juni 2021 - 15 august 2021

 

Denne pakken gir deg noen av de beste opplevelsene regionen har å by på for hele familien. Her får du to dager i Hunderfossen Eventyrpark, et besøk på Barnas Gård Hunderfossen, et besøk på Jorekstad fritidsbad og en tur med Gondolen i Hafjell.

 

Hele Kongeriket - 3 netter inkluderer noen av de beste aktivitetene, for familier, som tilbys i Hafjell/Hunderfossen området. Pakken selges med opphold i perioden 18.06-15.08.21. Pakken din inneholder: 2 dager i Hunderfossen Eventyrpark, 1 besøk hos Barnas Gård Hunderfossen, 1 besøk på Jorekstad Fritidsbad samt 1 tur med Gondolen i Hafjell Alpinsenter. NB! Gondol er kun inkludert i pakken din i perioden 1. juli til og med 8. August.


Det er korte avstander mellom de ulike aktivitetene, men det kan være lurt å planlegge litt hva man skal gjøre de ulike dagene slik at opplevelsen og utnyttelsen av tid blir best mulig. Ønsker du å fylle dagene med flere opplevelser anbefaler vi dere et besøk hos Norsk Vegmuseum som ligger rett ved oss. Fri adgang for voksne og barn.

Fra 1700 NOK

Pr pers ved 2v+2b
  • 2 dager i Hunderfossen Eventyrpark.
  • 1 inngang til Barnas Gård Hunderfossen.
  • 1 inngang til Jorekstad Fritidsbad.
  • 1 tur med Gondolen i Hafjell Alpinsenter.
  • Eventyrlige ferieminner for hele familien!


Søk & bestill

Velg antall reisende
Gjester:
Gjester:
Build: 07.05.2021 11:17:37, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8731.cbischannel-33411.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet nedenfor og send oss dine spørsmål nedenfor. Vi svarer deg på dine henvendelse så snart som mulig. Du kan også ta kontakt med oss på 61 27 55 30 eller på troll@hunderfossen.no
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Drag files to upload.
Optionally click here to select files.
Dra inn filer her for å laste opp. Eventuelt
Klikk her
for å velge filer
Kjøp sesongkort 2021 - begrenset antall